Aanbod

 

Coachingstraject

Na het gratis consult volgt het intakegesprek. Tijdens dit gesprek verricht ik verschillende relevante metingen waaronder uw lengte, gewicht, BMI en buikomvang.
Ook worden onderwerpen als uw beweegpatroon en voedingspatroon, maar ook gevoel van ontspanning en stress en slaappatroon besproken.

Daarnaast maken we een afspraak voor een zogeheten AFS ( Algemene Fitheidstest) om uw fysieke gesteldheid ( leningheid, conditie, kracht) te meten. U krijgt vervolgens een op maat gemaakt leefstijlplan om uw doelen te bereiken. De frequentie van de daaropvolgende coachingsgesprekken plannen we in overleg.

Tarieven:

Eerste consult: gratis

Intakegesprek: (60 min) + leefstijlplan 90 euro

Coachingsgesprek: (30 min) 35 euro

De gecombineerde Leefstijl Interventie (Gli)

Leefstijlprogramma Beweegkuur

Sinds januari 2019 zit professionele hulp voor een betere leefstijl in het basispakket van de zorgverzekeraar. Gedurende 2 jaar heeft u recht op individuele begeleiding en begeleiding in groepsverband. U kunt de vergoeding dus ontvangen vanuit uw zorgverzekering. Het programma wordt vergoed voor mensen met een BMÏ van 25 of hoger. Dit zijn mensen met een verhoogd risico op gewichtsgerelateerde gezondheidsproblemen zoals oa. hart- en vaatziekten, diabetes type 2, verhoogde bloeddruk, verhoogde cholesterol, obesitas, verschillende vormen van kanker etc. Hier heeft u een verwijsbrief nodig van uw huisarts en moet u over voldoende motivatie beschikken.

Beweegkuur: Wordt vergoed door uw zorgverzekeraar.