Aanbod

 

Coachingstraject

We beginnen met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek verricht ik verschillende relevante metingen waaronder uw lengte, gewicht, BMI en buikomvang.
Ook worden onderwerpen als uw beweegpatroon en voedingspatroon, maar ook gevoel van ontspanning en stress en slaappatroon besproken.

Daarnaast maken we een afspraak voor een zogeheten AFS ( Algemene Fitheidstest) om uw fysieke gesteldheid ( leningheid, conditie, kracht) te meten. U krijgt vervolgens een op maat gemaakt leefstijlplan om uw doelen te bereiken. De frequentie van de daaropvolgende coachingsgesprekken plannen we in overleg.

Tarieven:

Eerste consult: gratis

Intakegesprek: (60 min) + leefstijlplan 90 euro

Coachingsgesprek: (30 min) 35 euro

De gecombineerde Leefstijl Interventie (Gli)

Leefstijlprogramma Beweegkuur

Sinds januari 2019 zit professionele hulp voor een betere leefstijl in het basispakket van de zorgverzekeraar.

Gedurende 2 jaar heeft u recht op individuele begeleiding en begeleiding in groepsverband. U kunt de vergoeding dus ontvangen vanuit uw zorgverzekering. Het programma wordt vergoed voor mensen met een BMÏ van 25 of hoger. Dit zijn mensen met een verhoogd risico op gewichtsgerelateerde gezondheidsproblemen zoals oa. hart- en vaatziekten, diabetes type 2, verhoogde bloeddruk, verhoogde cholesterol, obesitas, verschillende vormen van kanker etc. Hier heeft u een verwijsbrief nodig van uw huisarts en moet u over voldoende motivatie beschikken.

Beweegkuur: Wordt vergoed door uw zorgverzekeraar.

 

 

Wat klanten zeggen over het leefstijl programma:

Ik ben in juni 2021 gestart met een traject bij Paul om mijn leefstijl te veranderen met als doel gewicht te verliezen en mijn conditie aanzienlijk te verbeteren.
In de afgelopen jaren heb ik veel steun aan Paul gehad, allereerst door samen na te gaan welke veranderingen het beste bij mij paste en daarna te kijken of die het gewenste effect hadden.
Periodiek volgde een coachings-/evaluatiegesprek. Het eerste jaar veel resultaat, daarna gaat het langzamer, maar met de hulp en aanmoediging van Paul telkens een stap kunnen maken.
Zo loop ik op dit moment, ruim 20 kilo lichter, met gemak dagelijks mijn programma af. Fijn dat het
coachingstraject verlengd is, een steuntje in de rug is altijd prettig!
(Joop)
 
 
Bij Paul voelt het vanaf minuut één vertrouwd. Hij probeert álles uit je te halen door middel van vragen, te confronteren en te motiveren.
Alles kan gezegd worden en niets is raar. Zijn tips zijn heel inspirerend en bruikbaar.  Inmiddels word ik ruim een jaar gecoacht door Paul met als doel, een holistische, vitale levensstijl te hervinden: ik heb zeker resultaten geboekt!
(vrouw, anoniem)
 
Hieronder kun je het verhaal van Anja lezen: